TOIMINTAMUODOT

Koko viikon säännöllinen toiminta

Sana ja rukous

Ilta sisältää lyhyen Raamatun sanan osuuden ja/tai henkilökohtaisen todistuksen. Keskitymme rukoukseen, jossa mahdollisuus tuoda esiin henkilökohtaisia rukousaiheita.

Lähimmäisruokailu

Lähimmäisruokailu järjestetään kerran kuukaudessa. Jokainen on tervetullut maittavalle aterialle, jonka seurakunnan keittiötiimi on valmistanut ja kattanut Sinua varten! Ennen ruokailua on lyhyt puhe -ja lauluosuus.

Seurakuntamme toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Palvelukeskushartaus

Käymme seurakuntana Isonkyrön hoivaosastolla sekä palvelukodilla kerran kuukaudessa.

Raamattupiiri

Raamattupiiri on kaikille avoin ryhmä, jossa tutkimme yhdessä Sanaa ja rukoilemme. Raamattupiirissä kokoonnumme kodeissa ja mahdollisesti muissa tiloissa, esim. Orisbergin alueella.

Raamattupiiri on hyvä mahdollisuus tutustua toisiin uskoviin ja Jumalan sanaan. Iltaa vietetään rennossa hengessä kahvittelun ja toistemme kohtaamisen merkeissä.

Kuukausiohjelmasta löydät kokoontumispäivät.

Päivi Komsi (puh.040 570 73 88) toimii raamattupiirin vetäjänä.

Zaba -nuortenkahvila

Kahvila auki noin kahtena perjantaina kuussa klo 20 - 23.

Jumalanpalvelus

Seurakunta kokoontuu yhteiseen jumalanpalvelukseen rukoushuoneelle klo 11 tai klo 17