TOIMINTAMUODOT

Koko viikon säännöllinen toiminta

Maanantai

Raamattupiiri

Raamattupiiri on kaikille avoin ryhmä, jossa tutkimme yhdessä Sanaa ja rukoilemme. Raamattupiirissä kokoonnumme kodeissa ja mahdollisesti muissa tiloissa, esim. Orisbergin alueella. Pääasiassa raamattupiiri kokoontuu Päivi ja Mika Komsin kotona.

Raamattupiiri on hyvä mahdollisuus  tutustua toisiin uskoviin ja Jumalan sanaan. Iltaa vietetään rennossa hengessä kahvittelun ja toistemme kohtaamisen merkeissä.

Kuukausiohjelmasta löydät kokoontumispäivät.                                  Raamattupiiri on kahdesti kuussa, maanantaisin.

Päivi Komsi  (puh.040 570 73 88) toimii raamattupiirin vetäjänä.

Maanantai

Jippii-kuoro

Tiistai

Sana ja rukous

Ilta sisältää lyhyen Raamatun sanan osuuden ja/tai henkilökohtaisen todistuksen. Keskitymme rukoukseen, jossa mahdollisuus tuoda esiin henkilökohtaisia rukousaiheita.

Keskiviikko

Lähimmäisruokailu

Lähimmäisruokailu järjestetään kerran kuukaudessa. Jokainen on tervetullut maittavalle aterialle, jonka seurakunnan keittiötiimi on valmistanut ja kattanut Sinua varten! Ennen ruokailua on lyhyt puhe -ja lauluosuus.

Seurakuntamme toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Keskiviikko

Päiväpiiri

Tervetuloa seurakuntamme lämpimään yhteyteen ja ruokaisaan pöytään! Päiväpiirissä kuulumisten vaihtoa, yhteistä rukousta sekä sanan/todistuksen osuus. Päiväpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa.

Torstai

Palvelukeskushartaus

Käymme seurakuntana Isonkyrön hoivaosastolla sekä palvelukodilla kerran kuukaudessa.

Perjantai

Zaba

Kahvila auki kahtena perjantaina kuussa klo 20 - 22.
Etsi facebookista Zaba-ryhmä, niin tiedät,

milloin ovet on auki.

Sunnuntai

Jumalanpalvelus