.

• Uskomme Jeesukseen Kristukseen ja Hänen ikuiseen Sanaansa
  • Julistamme Jumalan Sanan mukaista evankeliumia
  • Opetamme Jumalan Sanaa

Seurakunnan yksi tarkoitus on olla kasvualusta Jeesuksen opetuslapsille.

Haluamme olla seurakunta, jossa me kaikki yhteen liittyneenä kaikin tavoin saisimme kokea kasvua häneen, joka on pää.

Haluamme nähdä rakentumista rakkaudessa, jokaisen astuessa kutsumukseensa ja toimiessa sen voiman mukaan, jonka Jumala on kullekkin jäsenelle armossaan antanut.

"...noudatamme, totuutta rakkaudessa ja kaikin tavoin kasvamme häneen, joka on pää, Kristus, Hänessä koko ruumis, yhteen liittyneenä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa ja rakentuu rakkaudessa sen voiman mukaan, joka kullakin ruumiinosalla on." (Ef.4:15,16

"Sillä ei Ihmisen Poikakaan tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi monen edestä." (Mark.10:45)

Jeesus antoi meille esimerkin, kuinka meidänkin tulee palvella toisiamme rakkaudessa. Raamattu opettaa tekemään hyvää kaikille:

"...tehkäämme hyvää kaikille, mutta varsinkin uskonveljille." Gal.6:10

"...rohkaiskaa alakuloisia, tukekaa heikkoja, olkaa kärsivällisiä kaikkia kohtaan." (1.Tess.5:14)

"Pitäkäämme huolta toisistamme rohkaisuksi rakkauteen ja hyviin tekoihin. (Hepr.10:24)

Haluamme olla rohkaisemassa ja tukemassa, jokaista erilaisissa koettelemuksissa. Haluamme olla myös rohkaisemassa ja tukemassa, jokaista kutsumuksensa löytämiseen, lahjojensa käyttämiseen sekä hedelmän kantamiseen kristittynä.

.

Haluamme olla kuuntelemassa jokaisen tarinaa avoimesti ja myötätunnolla. Kaikilla meillä on omat kipuilumme elämän eri vaiheissa, joissa kaipaamme kuuntelevaa lähimmäistä.

"...että me sillä lohdutuksella, jolla Jumala meitä itseämme lohduttaa, voisimme lohduttaa niitä, jotka kaikkinaisessa ahdistuksessa ovat." (2.Kor.1:4)

Seurakunnan tavoitteena ja pyrkimyksenä on tuoda Jumalan sana rehellisesti ja avoimesti esille. Uskomme, että sillä on todella suuri merkitys kaikille kuulijoille:

"Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat." (1.Tim.4:16)

Rehellisyyteen ei kuulu pöyhkeys, ylpeily tai ylimielisyys eikä myöskään sopimaton käytös vaan haluamme tuoda esiin totuutta rakkaudessa Jumalan tahdon ja sanan mukaisesti.

"Rakkaus on lempeä; rakkaus ei kerskaa, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa." (1.Kor.13:4-6)

Tulevat Tilaisuudet

Lue

Onko Jumala olemassa? Voiko Raamattuun luottaa? Rohkaisua, ohjausta ja hengellistä ravintoa jokaisen kristityn elämään erilaisten kirjoitusten parissa!

Blogi / Näytä kaikki

Onko Jumala olemassa?

Eikö koko maailman tuomari tekisi oikeutta?

Raamatun profetiat

Mitä tapahtuu minuutin kuluttua kuolemasta?

Kristityn vaellus / Näytä kaikki

"He kompuroivat teillään, ikivanhoilla poluilla"

"Jotka tuntevat Jumalansa, pysyy lujana ja tekee tehtävänsä."

"Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä"

Kuuntele

Kuuntele Tie, Totuus ja Elämä -podcastia, jossa vaihtelevin teemoin keskustellaan kahvipöydässä tavallisten kristittyjen kesken!

Tie, Totuus ja Elämä -podcast / Näytä kaikki

Jakso 12 - Ekumenia - Hyvä, paha vai neutraali?

Jakso 11 - Ahdistavat ja levottomat ajat

Jakso 10 - Eksytystä osa 2/2

Jakso 9 - Eksytystä osa 1/2

Katso

Katso seurakuntamme tilaisuuksien Sanan julistusta ja opetusta sekä erilaisia elämäntarinoita. Täältä löydät myös Tie, Totuus ja Elämä -videopodcastin!

Opetus - ja saarnavideot / Näytä kaikki

"Kun itse Jumala tuli ihmiseksi" - Joni Matilainen